Foredrag og Cafe

Foredrag:

Kvistgaard Bondegårdsoplevelser udbyder forskellige spændende foredrag med inspirerende foredragsholdere. Vi inviterer foredragsholdere til arrangementer og udbyder ”Tirsdagsuniversitetet” i foredragsrækker forår og efterår i samarbejde med Aarhus Universitet, hvor vi livestreamer  foredrag med interessante forskere, som formidler deres forskning. Til alle foredrag kan du købe cafe’ens lækre hjemmelavede forfriskninger. Caféen åbner 18:30 og alle foredrag slutter kl 21.
Vi annoncerer foredragsarrangementer her på vores hjemmeside og på vores facebookside, hvor du kan læse flere detaljer.
Vi følger selvfølgeligt myndighedernes retningslinjer og restriktioner for at begrænse udbredelsen af Covid-19 virus. Hold derfor øje med opdateringer omkring arrangementer og foredrag. Retningslinjerne forandrer sig løbende, og derfor kan der ske udskydelser og aflysninger i sidste øjeblik.

De næste planlagte streamede foredrag fra “Tirsdagsuniversitet” starter op til foråret 2021:

Tirsdag 09-02-2021 – Yngre med årene AFLYST pga. Corona restriktioner
Tirsdag 23-02-2021 – Sære sanser
Tirsdag 02-03-2021 – Vandet under vores fødder
Tirsdag 09-03-2021 – Big Bang og det usynlige univers
Tirsdag 16-03-2021 – Pandemier i de sidste 200 år
Tirsdag 13-04-2021 – Magtfulde mikrober der gavner dig
Tirsdag 20-04-2021 – Smagen af øl

Vi offentliggør mere om foredragsrækken senere på foråret 2021:

Cafe:

Kvistgaards Cafe er åben ved særlige lejligheder som bliver annonceret her og på Facebook. Cafeen er omgivet af Urups skønne natur hvor I kan koble af fra hverdagen og nyde en lille stund uden på landet. Når Cafeen er åben, har børn og barnlige sjæle mulighed at møde dyrene, se om katten er ude på spilopper, man kan fodre dværggederne og kælegrisene Yrsa og Yvonne, klappe kaninerne, kigge efter æg i hønsegården og se hvor store ællingerne er blevet.