COVID-19 opdatering: Tirsdagsforedrag med afstand.

Vi har fået en del henvendelser efter statsministeriets pressemøde fredag den 20. oktober. Men det glæder os, at Aarhus Universitet stadig udsender foredragsrækken som planlagt. I foredragscaféen overholder vi de nye restriktioner og anbefalinger, som blev indført fredag den 20. oktober.
I følge retningslinjerne kan vi sidde 75 deltagere i salen, men vi ønsker, at foredragene skal være en god kvalitetsoplevelse, hvor alle kan følge med i, hvad der sker på storskærmen, og alle føler tryghed ved at deltage. Derfor har vi valgt at begrænse deltagertallet til 35. Derfor er det en rigtig god ide, at kontakte os og reservere pladsen i god tid inden foredraget. Vi markerer din plads med en lille seddel. Vi viser dig gerne på plads når du ankommer.
Når du ankommer til salen skal du have mundbind på, men du må tage det af, når du sidder på din plads. Der er god afstand mellem pladserne, og de fleste pladser har et lille bord i mellem, hvor personalet kan servere for dig, hvis du ønsker at bestille noget i caféen.
Hvis du har glemt at få et mundbind med hjemmefra, er det ikke noget problem. Det er muligt at købe engangsmundbind eller stofmundbind ved indgangen. Stofmundbindet er i en lækker komfortkvalitet og designet og håndlavet af Pernille Kvistgaard. Det overholder sundhedsanbefalingerne og kan vaskes og genbruges mange gange.
Vi glæder os til at se jer.
Foredragsrækken giver dig mulighed for at være sammen med resten af kongeriget Danmark i et stort og spændende kulturarrangement og samtidig holde sikker social afstand. Foredragscaféen på Kvistgaard Bondegårdsoplevelser følger selvfølgeligt myndighedernes anbefalinger. Siddepladserne er indrettet med ekstra afstand og vi har plads til ca. 35 deltagere.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *