Tirsdagsuniversitetet, Forårssemester 2021

Selvom corona virus endnu ikke har sluppet sit knugende tag i vores land, har Aarhus Universitet alligevel planlagt en flot og spændende foredragsrække til de nye forårssemester i 2021. Kvistgaard Bondegårdsoplevelser i Urup mellem Rynkeby og Langeskov er stolte af endnu en gang at være vært og kunne præsentere de spændende og udfordrende emner, som livestreames direkte fra Søauditorierne på Aarhus Universitet

Vi glæder os til at kunne præsentere i alt 7 spændende foredrag, og forskerne ser frem til at formidle deres viden. Dette forår handler det om alt fra Big Bang teori til de mindste mikrober og selvfølgeligt de globale pandemier.

”Yngre med årene”, Aflyst pga. Corona restriktioner
Professor Bente Klarlund Pedersen
Tirsdag 9. februar k.l 19:00

”Sære sanser”,
Professor i sansefysiologi Peter Teglberg Madsen
Tirsdag 23. februar kl. 19:00

”Vandet under vores fødder”,
Adjungeret professor i geofysik og vicedirektør i GEUS Esben Auken
Tirsdag 2. marts kl. 19:00

”Big Bang og det usynlige univers”,
Professor i astronomi Steen Hannestad
Tirsdag 9. marts kl. 19:00

”Pandemier i de sidste 200 år”,
Professor i folkesundhed Lone Simonsen
Tirsdag 16. marts kl. 19:00

“Magtfulde mikrober der gavner dig”,
Professor i genomforskning Oluf Borbye Pedersen
Tirsdag 13. april kl. 19:00

”Smagen af øl”,
Brygmestrene Zoran Gojkovic og Erik Lund
Tirsdag 20. april kl. 19:00

 

Med foredragsserien ”Offentlige foredrag i Naturvidenskab” har du mulighed for at komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Engagerede forelæsere holder foredrag om alle grene af naturvidenskaben, og du kan komme med. Dette er en unik chance for at opleve de internationalt fremmeste forskere fortælle om deres arbejde og resultater. Niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Der er fri entré til alle foredrag, og foredragene bliver ikke offentligt tilgængelige på nettet efterfølgende, så det gælder om at være til stede på dagen. Landcaféen holder åbent fra 18:30 på foredragsaftener og tilbyder forfriskninger.

Arrangementerne finder sted på adressen Langeskovvej 31, 5550 Langeskov.

COVID-19. Vi følger selvfølgeligt myndighedernes retningslinjer og restriktioner for at begrænse udbredelsen af Covid-19 virus. Derfor er der god plads på stolerækkerne. Vi har gjort plads til ca 40 tilhørere, så der er en rigtig god ide at reservere din plads. Retningslinjerne forandrer sig løbende. Hold derfor øje med opdateringer omkring arrangementer og foredrag, der kan der ske udskydelser og aflysninger i sidste øjeblik.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *