Foredrag og Cafe

Foredrag:

Kvistgaard Bondegårdsoplevelser udbyder forskellige spændende foredrag med inspirerende foredragsholdere. Vi inviterer foredragsholdere til arrangementer og udbyder ”Tirsdagsuniversitetet” i foredragsrækker forår og efterår i samarbejde med Aarhus Universitet, hvor vi livestreamer  foredrag med interessante forskere, som formidler deres forskning. Til alle foredrag kan du købe cafe’ens lækre hjemmelavede forfriskninger. Caféen åbner 18:30 og alle foredrag slutter kl 21.
Vi annoncerer foredragsarrangementer her på vores hjemmeside, i de lokale medier og på vores facebookside, hvor du kan læse flere detaljer og tilmelde dig begivenhederne.

De næste planlagte streamede foredrag fra “Tirsdagsuniversitet” starter op til foråret 2022:

Tirsdag 08-02-2022 – Fremtidens natur
Tirsdag 22-02-2022 – Den Sovende Hjerne
Tirsdag 01-03-2022 – Klimaforandringerne
Tirsdag 15-03-2022 – Ekstrem Fordøjelse
Tirsdag 29-03-2022 – Flagermus
Tirsdag 26-04-2022 – På Rumsafari blandt Mælkevejens Planeter

Cafe:

Kvistgaards Cafe er åben ved særlige lejligheder som bliver annonceret her og på Facebook. Cafeen er omgivet af Urups skønne natur hvor I kan koble af fra hverdagen og nyde en lille stund uden på landet. Når Cafeen er åben, har børn og barnlige sjæle mulighed at møde dyrene, se om katten er ude på spilopper, man kan fodre dværggederne og kælegrisene Yrsa og Yvonne, klappe kaninerne, kigge efter æg i hønsegården og se hvor store ællingerne er blevet.