Foredrag og Cafe

Foredrag:

Kvistgaard Bondegårdsoplevelser udbyder forskellige spændende foredrag med inspirerende foredragsholdere. Vi inviterer foredragsholdere til arrangementer og udbyder ”Tirsdagsuniversitetet” i foredragsrækker forår og efterår i samarbejde med Aarhus Universitet, hvor vi livestreamer  foredrag med interessante forskere, som formidler deres forskning. Til alle foredrag kan du købe cafe’ens lækre hjemmelavede forfriskninger. Caféen åbner 18:30 og alle foredrag slutter kl 21.
Vi annoncerer foredragsarrangementer her på vores hjemmeside, i de lokale medier og på vores facebookside, hvor du kan læse flere detaljer og tilmelde dig begivenhederne.

De næste planlagte streamede foredrag fra “Tirsdagsuniversitet”:

Foråret 2023
Tirsdag 28-02-2023 – Hvad Grønlands indlandsis lærer os
Tirsdag 07-03-2023 – Det er bare en virus
Tirsdag 21-03-2023 – Kaffe
Tirsdag 28-03-2023 – Stjernernes vilde liv
Tirsdag 18-04-2023 – Fremtidens RNA-medicin
Tirsdag 25-04-2023 – Myrer

Cafe:

Kvistgaards Cafe er åben ved særlige lejligheder som bliver annonceret her og på Facebook. Cafeen er omgivet af Urups skønne natur hvor I kan koble af fra hverdagen og nyde en lille stund uden på landet. Når Cafeen er åben, har børn og barnlige sjæle mulighed at møde dyrene, se om katten er ude på spilopper, man kan fodre dværggederne og kælegrisene Manfred, Theo og Yvonne, klappe kaninerne, kigge efter æg i hønsegården og se hvor store ællingerne er blevet.