Møde, workshop og konference

Skal I holde et møde eller en workshop i anderledes og inspirerende omgivelser? Så er Kvistgaard Bondegårdsoplevelser det helt rigtige sted for jer. Kontakt os for en nærmere snak om de mange muligheder.

Salen giver perfekte rammer for jeres møde eller workshop og der er mulighed for break-outs og gruppearbejde ved også at bruge “Høloftet” – vores rum på 1.sal. I salen har vi også de nødvendige AV materialer og tavler. Har I brug for en mindre konference med oplægsholdere og poster-udstilling eller en lille messe er salen helt fleksibel med indretningen.

Ofte kræver arbejdet ved en ekstern workshop diskretion og uforstyrrede omgivelser. Også til dette er stedet optimalt. Når I holder jeres event hos Kvistgaard Bondegårdsoplevelser har i stedet for jer selv. Der vil ikke være andre arrangementer samtidig med jeres.

Mødeforplejningen kan vi også stå for. Vi kan tilbyde alt fra den simple mødekaffe/te/vand til morgenbuffet, kaffebord med kage/frugt og den lune frokost eller vores specielle hjemmelavede sandwich. Kontakt os så finder vi den løsning som passer lige til dit arrangement.

Har jeres arrangement brug for en aktivitet eller noget teambuilding, tilbyder vi en række muligheder. Her er udfordringer for en hver smag, hvor både sanser og hjerneceller skal i sving til samarbejdsopgaverne eller hvad med at prøve vores nye social cooking koncept.

Eksempler for allerede afholdte møder:

Bestyrelsesmøde
Foreningsaften
Natur konference, projekt formidling
Afdelings møde med teambuilding
Fortællegruppe
Messe med Landmarked