Priser/Praktisk info

Priser:

Selskabslokale 3500 kr for en dag + slutrengøring 350 kr, Pernille følger med i køkkenet og til alt det praktiske til timepris, med mindre menuen købes i huset.
I salen findes der borde, stole, service til festen. Der er et cafeområde og et fuldt udstyret køkken indrettet til den store fest med industriopvasker, industriovn, komfur og alt hvad der ellers er brug for. I hyggehjørnet er der sofaer, bordtennis og billard. Udenfor kan man hygge på terrassen, lege og spille på græsarealet og man kan besøge dyrefolden

169 kr./barn: Børnefødselsdags-arrangement 3 timer. Mindstepris 20 børn. Der er altid gratis forældre kaffe den sidste halve time af børnefestarrangementet.

Kontakt os for øvrige typer af arrangementer. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Foto: Der kan blive taget billeder ved alle arrangementer. Billederne bliver udelukkede brugt til markedsføring af Kvistgaard Bondegårdsoplevelser. Billederne bruges online og i sociale medier. Vi undgår altid at anvende billeder, hvor enkeltpersoner kan genkendes, hvis ikke vi har direkte tilladelse. Hvis fotografering ikke ønskes af selskabet eller nogle enkelte i gruppe, tager vi selvfølgeligt også hensyn til det.