Selskab og fest

Livet på landet er en fest
De idylliske landlige omgivelser giver din fest en særlig stemning
På Kvistgaard kan du samle dit selskab og holde din fest i helt specielle omgivelser. Skal du holde rund fødselsdag, konfirmation, dåb, bryllup eller samle familien til en anden begivenhed, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder beværtede selskabslokaler og kan hjælpe med festen fra din ide opstår til gæsterne går glade hjem.

Vi har erfaring med f.eks. brunch, frokostbord, kaffebord, fødselsdage, julefrokost, mindehøjtidelighed for både mindre og større selskaber. Og vi har også en løsning til dit selskab, som du og gæsterne vil glæde jer over i lange tid efterfølgende.

Lokaler
Salen er 150 m2 og vi kan dække op til 90 personer.
I salen findes der borde, stole, service til festen. Der er et cafeområde og alt hvad der ellers er brug for. I hyggehjørnet er der sofaer, bordtennis og billard. På 1. salen kan man have legerum for børnene. Udenfor kan man hygge på terrassen, lege og spille på græsarealet og man kan besøge dyrefolden. Der er niveaufrie adgange og handicaptoilet, parkeringspladser og handicapparkering.

Mad, drikkevarer og servering til jeres arrangement står vi meget gerne for. Vi har et fuldt udstyret køkken indrettet til den store fest, så vi kan sikre at måltidet er helt frisk tilberedt, når der serveres for selskabet. Vi har erfaring med mange slags hjemmelavede menuer og buffeter, og kan lave jeres fest præcis som i ønsker det. Hvis I alternativt ønsker at få maden leveret udefra, kan vi også assistere med det, og køkkenet står for anretning og servering.

Prisen for leje hos os er 3500 kr for en dag + slutrengøring 350 kr. Pernille følger med i køkkenet og til alt det praktiske til timepris, med mindre vi står for menuen, så kan personale være inkluderet. Salen kan ikke lejes uden personale – det er ikke et ‘nøglehus’.

Overnatning
Har i brug for overnatning efter festen er der forskellige muligheder hos os som ferielejlighed, husvogne, shelter, eget telt eller egen camper. Kontakt os for at høre nærmere og reservere plads.

Eksempler på opdækning

Køkkenets mesterværker og lækkerier

Personalet og køkkenet