Børnefester

Kvistgaard Børnefester er et helt særligt koncept, for jer som har lyst til at holde børnefødselsdag eller et andet arrangement for børn eller unge i gårdens spændende omgivelser. Udearealerne og gårdens store multisal giver ideelle forhold. På Kvistgaard lægger vi stor værdi i, at følge jeres arrangement op med en forplejning af høj kvalitet. Børnene kan til festen inviteres med ind i køkkenet til juice-selv workshop eller til den store cupcake dyst, hvor vi sammen bager cupcakes med flot pynt. Vi har udviklet en række temapakker særligt omkring børnefødselsdage. I kan søge inspiration i vores katalog, men har I andre ønsker til jeres arrangement, finder vi altid en løsning sammen. Se mere her på siden eller på vores Facebook side og kontakt os på mail eller telefon for et uforpligtende tilbud på din næste børnefødselsdagsfest. Vi har et udvalg af temafester og skattejagter i kan vælge imellem og glæder os til at høre mere om din fest.

Eksempler på fester:

Cupcake værksted – Kvistgaards store cupcake dyst

Vi starter i køkkenet, hvor hver bager vælger 5 cupcakeforme blandt det store udvalg. Så fylder man dej i sine forme, og mens de bager tager vi ud på en jagt på forskellige slags pynt til vores cupcakes. Mens vi hilser på dyrene gennemfører vi forskellige opgaver for at få bl.a. frostings, glasur, chokoladeknapper, miniskumfiduser og krymmel. Når vi kommer ind igen er de bagte kager klar til pyntning, og kreativiteten slippes løs i køkkenet. Hver bager pynter sine egne cupcakes og sin kageæske, som til sidst står på cupcake-paraden indtil de skal med hjem.

Bagerne får et måltid mad til at starte med, det kan være pitabrødsbuffet eller hotdogs med saftevand, og efter cupcake pyntningen spiser vi fødselsdagscupcakes fra det fælles fad og synger fødselsdagssang. Forældrene, der afhenter, er inviteret til forældrekaffe/te med en cupcake den sidste halve time. Medhjælpende forældre spiser selvfølgelig med under arrangementet.

Magisk fest på Kvistgaard

Gæsterne ankommer til perronen og bydes indenfor på Kvistgaard magiske skole for hekse- og trolddomskunster, hvor vi sammen folder magien ud.
Først fordeles de nye magiske elever på kollegier ved hjælp fra fordelerhatten.
Når magi-eleverne er ankommet til bordene, hvor uglen og ravnen kigger med oppe fra hanebjælkerne, serverer vi et måltid mad, det kan være pitabrødsbuffet eller hotdogs med magiske eliksirer/saftevand.
På  Kvistgaard magiske skole underviser vi i en række magiske fag, og blandt disse kan nævnes: bygge tryllestave, eliksir-værksted, forsvar mod mørkets kræfter, mini quidditch, den mørke labyrint, flyvende drageæg samt magiske tvehjørningers pasning og pleje.
Når alle fag er gennemgået, serverer vi kage og saftevand. Forældrene, der afhenter, er inviteret til forældrekaffe/te med kage den sidste halve time. Medhjælpende forældre spiser selvfølgelig med under arrangementet.

Juice værksted – Kvistgaards store juice challenge

Først skal vi have samlet grøntsager og frugt til at presse juice af, og det foregår på en skattejagt udenfor og hos dyrene, hvor vi prøver nogle udfordringer for at få ingredienser til de forskellige juicer. Så udleveres “Den hemmelige udfordring” til holdene. Vi tør godt afsløre at det overordnede mål er at hvert hold presser en juice som er supersund og smager godt. Når juicerne er hældt på flasker klar til prøvesmagning og bedømmelse, bages der grøntsagsvafler af grøntsagsresterne fra juicerne, og de spises direkte fra vaffeljernet mens de endnu er varme.

Deltagerne får et måltid mad til at starte med, det kan være pitabrødsbuffet eller hotdogs med saftevand, og efter alle er færdige i juice-køkkenet, spiser vi fødselsdagskage og synger fødselsdagssang. Forældrene, der afhenter, er inviteret til forældrekaffe/te kage den sidste halve time. Medhjælpende forældre spiser selvfølgelig med under arrangementet.

Fortnite-NERFgame

Når vi lander i Fortnite, skal vi ud på en færd blandt dyrene for at finde loot, der ofte er gemt i kister, for eksempel våben, chug jug, med kit, vægge til at bygge af samt V-Bucks til at købe ammunition for. For at åbne kisterne er der en opgave at gennemføre.
Så er vi udrustet til kamp og kan begynde kamptræningen med målskydning, og efter fødselsdagskagen og fødselsdagssangen begynder det store Battle Royale.

Spillerne får et måltid mad til at starte med, det kan være pitabrødsbuffet eller hotdogs med tilhørende “slurp-juice/chug jug” (blå saftevand som giver liv og forsvar i spillet), og inden Battle Royale serveres der fødselsdagskage. Forældrene, der afhenter, er inviteret til forældrekaffe/te med kage den sidste halve time. Medhjælpende forældre spiser selvfølgelig med under arrangementet.

Priser:

169 kr./barn: Fødselsdags-arrangement 3 timer (mindstepris 10 børn)

Der er altid gratis forældre kaffe den sidste halve time af festarrangementet.

Vi har også andre temaer:

·  Superhelte på jagt efter de særlige krystaller.

· Prinsessefest med prinsesseskole, der slutter med  diplom og kroning af prinsesserne samt cupcake workshop.

·  Ridderfest

·  Riddere og prinsesser, hvis det er hele klassen.

·  Pirat/sørøver

·  Halloween med skattejagt

Halloweenfest 2018