Foredragsaften: 28/1 2020, kl. 19:00; Manden, som træerne elskede

Ung forfatter gæster Urup
Landlivskulturhuset i Urup “Kvistgaard Bondegårdsoplevelser”, er mest kendt for sine børnearrangementer og foredragsaftener om forskning, men nu vil vi udvide tilbuddet, og give gæsterne mulighed for at opleve en ny type kulturarrangement, nemlig en bogcafé og forfatteraften.
Den 28. januar kl. 19 åbner landcaféen for første gang til forfatteraften, hvor den unge forfatter Nikolaj Johansen kommer og besøger Kvistgaard Bondegårdsoplevelser i Urup. Her kan man møde og opleve forfatteren personligt, når han præsenterer sin nyeste bog “Manden som træerne elskede” og fortæller om skriveprocessen, når man skal lave et “remake” af en 100 år gammel bog.
kort om forfatteren:
Nikolaj Johansen fra Odense er 29 år og opvokset i Kolding. Han har en BA i litteraturvidenskab, er cand.mag i Kultur og Formidling og oversætter til daglig skønlitteratur fra engelsk til dansk.
Han skriver primært indenfor de fantastiske genrer, og i 2012 udgav Nikolaj sine først bog “Skygger fra Oktoberland“. I 2016 vandt Nikolaj Science Fiction Cirklens romankonkurrence hvorefter Syndfloden og Storbyen blev udgivet. Samme år udkom første del af steam-punk trilogien Transformationsmaskinen, Moderlandets drage og Gennem kul og blod.
I 2018 blev den overnaturlige gyser Fyrtårnet udgivet og nu senest i efteråret 2019 altså Manden som træerne elskede.

Forfatteraften

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *