Raske høns på Kvistgaard

Fødevarestyrelsen har orienteret os om et udbrud af fugleinfluenza i vores naboby Ullerslev. Hønsene på Kvistgaard Bondegårdsoplevelser er alle helt raske og glade, men vi holder et vågent øje med udviklingen her i området. Udbruddet i lokalområdet betyder desværre at Kvistgaard ligger i observationszonen, som myndighederne har oprettet.

Vi følger nøje myndighedernes anbefalinger for at beskytte dyrene og vores gæster. Hønseholdet på Kvistgaard er lille og beskyttet uden kontakt til dyr fra andre besætninger. Men for en sikkerheds skyld, har vi på nuværende tidspunkt valgt at tolke reglerne skarpt. Det betyder, at vi lige nu ikke har åbent for bondegårdsbesøg og foldene ikke er åbne for gæster.

Bondegårdscamperingen er stadig åben for overnatning, dog kan du ikke medbringe dit kæledyr så længe observationszonen er aktiv.

Fødevarestyrelsens restriktioner gælder i øjeblikket for 4 uger, og vi glæder os dog utroligt meget til at kunne åbne op igen, og byde jer velkommen indenfor på Kvistgaard igen i midten af august.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *