Foredragsrække, Forår 2019. “Tirsdagsuniversitetet” åbner igen!

“Tirsdagsuniversitetet” åbner igen

– og du behøver ikke at tage helt til Aarhus!
Kvistgaard Bondegårdsoplevelser i Urup mellem Rynkeby og Langeskov er stolte af endnu en gang at kunne præsentere en naturvidenskabelig foredragsrække med spændende og udfordrende emner.

Vi glæder os til at kunne præsentere det nye forårssemester med i alt 7 spændende foredrag, som livestreames direkte fra Søauditorierne på Aarhus Universitet. Forskerne ser frem til at formidle deres viden, der dette forår handler om alt fra hvaler, klima og hjernen til universet.

Med foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab har du mulighed for at komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Engagerede forelæsere holder foredrag om alle grene af naturvidenskaben, og du kan komme med. Dette er en unik chance for at opleve de internationalt fremmeste forskere fortælle om deres arbejde og resultater. Niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Der er fri entré til alle foredrag, og foredragene bliver ikke offentligt tilgængelige på nettet efterfølgende, så det gælder om at være tilstede på dagen. Landcaféen holder åbent fra 18:30 på foredragsaftener og tilbyder forfriskninger.

Du kan se programmet under siden om foredrag eller på vores facebook side, hvor du kan læse detaljer om hvert foredrag, og tilmelde dig arrangementerne:
www.facebook.com/KvistgaardBondegaardsoplevelser/

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *