Landsbymøde, Skal Urup have en Ansigtsløftning?

Kerteminde kommune og Landsbyrådet har udskrevet en landsbykonkurrence, hvor der er afsat et beløb til forskønnelse af landsbyerne. Vi vil gerne indbyde til idémøde på fredag den 15. marts 2019 kl. 19 på Kvistgaard, Langeskovvej 31, Urup, 5550 Langeskov.Her kan vi i fællesskab diskutere, om vi skal deltage i konkurrencen og hvilke ideer vi har til Urup. 

Vi giver aftenkaffen, og lidt kage. Hvis vi bliver mange, kunne det være fint hvis flere har lyst at tage kage med. Tag naboen med og kom til en hyggelig aften i landsbyfællesskabet. Der er underholdning og Disney Sjov for børnene mens de voksne snakker.

Giv gerne besked torsdag hvor mange i kommer, så vi kan have det hele parat. SMS eller ring til Pernille på 2532 4343 eller mail pernille@kvistgaard-kamuk.dk

Anledningen er at Kerteminde Landsbyråd og Kerteminde Kommune har opfordret alle landsbyer i kommunen til at mødes og snakke om, hvor vidt man i fællesskab kan give landsbyen ”et ansigtsløft”.
Inden 1. april kan man til Kerteminde Landsbyråd indsende en ansøgning, som giver et klart billede af, hvad folk i lokalområdet mener, der kan gøres for at forskønne området og gøre det mere attraktivt for borgere og evt. gæster. Beskrivelsen skal indeholde en kort beskrivelse af, hvordan man kunne tænke sig i praksis at gennemføre det lokale projekt, hvis man har 10.000 kr. til rådighed – og hvis man har 40.000 kr. til rådighed. Det er en konkurrence hvor 5 landsbyer kan få hver 10.000 kr., og det bedste projekt får 30.000 kr. oveni. Se mere på: http://kertemindelandsbyraad.dk/blog/gi-jeres-landsby-en-make-over

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *